iyi günler.
22 aylık kızım var.. bebekliğinden beri uykuya dalmada problemimiz var.bu beni çok yıpratıyor. bir gün tam 2saat 40 dakika ağlamasına göz yumdum.(çok zor sabrettim) o günden sonra beşiğinde kendi uyumaya başlamıştı.(10-15 gün) bayramda seyahate gittik orada beşiği olmadığı için ben yada annem uyuttu, gecede beraber yattık. bir çok kez eve gidince kendisinin uyuyacağını belirttim. ama işe yaramadı. gelince hastalandı ve uyumuyor, çok ağlıyor.. hasta diye kıyamadım ağlamasına babası da kıyamadı aldık. benim sorum ağlamasına dayanmalımıyım. ağlaması saatlerce sürsede almayayım mı.. bu bir iz bırakırmı zihninde, birde geceleri uyanıp yanımıza gelmek istiyor ama götürmüyorum. . o zaman hiç yatağında uyumuyor. bu beni çok yoruyor. nasıl davranmalıyım....
bu arada seyahatte emziği bıraktı,, aslında kolay geçiş yaptı ama uykuya dalmada zorlanıyor ve gece uyanınca hemen uyuyamıyor, ağlıyor.emzik için kedi çiş yaptı dedik, ucundan biraz kestik kedi yedi dedik bıraktı ama uyku yüzünden kavga ettiğimizde kedi çiş meme diyor,, aklında kalmış. kötümü yaptık acaba?