Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyuyamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyuyamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
durucan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 231
Mesajın Direkt Linki Konu: uyuyamama
    Gönderim Zamanı: 11 Eki 2009 Saat 11:22
iyi günler.
22 aylık kızım var.. bebekliğinden beri uykuya dalmada problemimiz var.bu beni çok yıpratıyor. bir gün tam 2saat 40 dakika ağlamasına göz yumdum.(çok zor sabrettim) o günden sonra beşiğinde kendi uyumaya başlamıştı.(10-15 gün) bayramda seyahate gittik orada beşiği olmadığı için ben yada annem uyuttu, gecede beraber yattık. bir çok kez eve gidince kendisinin uyuyacağını belirttim. ama işe yaramadı. gelince hastalandı ve uyumuyor, çok ağlıyor.. hasta diye kıyamadım ağlamasına babası da kıyamadı aldık.  benim sorum ağlamasına dayanmalımıyım. ağlaması saatlerce sürsede almayayım mı.. bu bir iz bırakırmı zihninde, birde geceleri uyanıp yanımıza gelmek istiyor ama götürmüyorum. .  o zaman hiç yatağında uyumuyor. bu beni çok yoruyor. nasıl davranmalıyım....
 bu arada seyahatte emziği bıraktı,, aslında kolay geçiş yaptı ama uykuya dalmada zorlanıyor ve gece uyanınca hemen uyuyamıyor, ağlıyor.emzik için kedi çiş yaptı dedik, ucundan biraz kestik kedi yedi dedik bıraktı ama uyku yüzünden kavga ettiğimizde kedi çiş meme diyor,, aklında kalmış. kötümü yaptık acaba?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 13:54
EMZİKTE ISRARCIYSA GERİ VERİN, EMMEK ÇOCUKLARIN EN BÜYÜK DOYUM ARACI VE UYKUYU DA KOLAYLAŞTIRI. ODASINDA YATMAYI BİR İNATLAŞMA,SAVAŞ HALİNE GETİRMİŞ VE AĞLAMAYI DA SİLAHA DÖNÜŞTÜRMÜŞ. BİRAZ DAYANIN O VAZGEÇSİN, EMZİK VEYA YANINA VERECEĞİNİZ BİR OYUNCAK ONUN YALNIZLIĞINI AZALTIR VE BİRAZ OLSUN RAHATLATIR. 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.