|
Kedi ısırıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülhnil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2025 Saat 22:04 |
Hocam merhaba kızım 28 aylık bugun bi kütüphaneye gittik orda bir kedı kızımın bileğini ısırdı öyle kanamalı falan olmadı sweetının kenarından ama derıde çizik seklınde kızarıklık oluştu çokta acımadıkı aglamadı hemen orda, sabunlu su ile yıkadım eve ulasıncada kolonya döktüm hemen hastaneye götürdüm 4 doz ası planlandı acilde karsışayan hekım ası dedi ası kuduz bırımıdei çekimde ben olsam buna ası yapmazdım asının zararı çok falan dedı kafam, allak pullak oldu kedinin 2 senedır o kütüphanede oldugınu daha oncesı ev kedısı olduğu ordakı calısanlarında sureklı bizide ısırdıgı oluyor ama bişey olmuyor dedıler çok moralım bozuldu kızıma bişey olurmu ası nekadar korur ası o Doktor'un dedıgı gıbı çokmu riskli değerli bilgilerinize ihtiyacım var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|