|
Yuksek tansıyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 5 Dakika önce Saat 20:37 |
Hocam selam bu sefer kendim icin rahatsız ediyorum.. Hocam normalde düşük tansiyonu olan bir insanım 10 6 gibi . Kızım bebekken komik bir bebekti o ara yüksek tansiyon sorununyasamıstım yas 35 tı ilac kullanmıştım 1 ay sonra geçmişti..7 yıldır yani 2. Çocuktan sonra hic yükselmedi.. arada ..su 20 gün öncesinde ysadıgım bonolaysa sinir oldum..20 gundur kafamda konuşup durdum olaydan 3 gun sonra tansiyon yükseldi dahılıyeye gittim sorun yok dedi ama bu sinir olma kırılma durumunu söylemeyi unuttum.. kafamda konuşuyorum konuşmamak gerektiğini deneyeceklerini biliyorum ama bu turlu gitmiyor buda yükseltiyor galiba..psikiyatriye mi gitmeliyim?kardıyolojıye sıra bulamadım yas oldu 46 bayan biraz takıntılı biriyim.. sizce ne yapmalıyım tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Başka işlerle meşgul olun. Bilgisayar veya cep telefonundaki oyunlardan oynayın.
|
|
![]() |
|
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|