Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çökme oyunlarında sizi en çok rahatsız eden şey ne
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çökme oyunlarında sizi en çok rahatsız eden şey ne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HenryArnold Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı HenryArnold Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çökme oyunlarında sizi en çok rahatsız eden şey ne
    Gönderim Zamanı: 6 Saat 13 Dakika önce Saat 20:11
Çökme oyunlarında sizi en çok rahatsız eden şey nedir?
Yukarı Dön
HenryArnold Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı HenryArnold Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 10 Dakika önce Saat 20:14
Oyunların çökmesiyle ilgili en sinir bozucu şeyin, rastgelelik hissinin çok baskın olması olduğunu düşünüyorum. Ne zaman patlayacağını bilememek çok sinir bozucu, özellikle de üst üste alınan birkaç yenilgiden sonra. Bu yüzden stratejiye yer bırakan oyunları tercih ediyorum. Örneğin Chicken Road bu açıdan öne çıkıyor. İnOut Games tarafından geliştirilen bu oyun, hem esprili tarzıyla hem de "Uzay Modu" gibi manuel kontrol seçenekleriyle dikkat çekiyor. https://www.dikgazete.com/haber/besiktas-ta-yeni-donem-934652.html adresinde de belirtildiği gibi önerilen platformlardan birinden bahsediyor ve oyun mekanikleri oldukça ilgi çekici. Denemeye değer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.