|
Ateş hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 21 Dakika önce Saat 11:33 |
Kadir bey merhaba, Kızım 5 ay 1 haftalık. (7.5 kg ve 69 cm) sadece anne sütü alıyor. Dün gece alın ve kafa bölgesi çok sıcaktı, ateş gibiydi. Sabah kalktığında vücudunda da sıcaklık farkettim. Şuan hafif burun akıntısı ve ateş durumu var. Ateşi ölçmedim rahatsız etmediği için. Her ihtimale karşı evde bulunması açısından fitil alacaktım. Paranox mu ya da paranox S mi almalıyım bu durumda? Ve bu kiloda kullanımı nasıl hesaplamalıyım? Eczane ile konuştum hemen bir sürü şurup önerdiler. Size danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın, hiçbir zaman, hiçbir şekilde ateş düşürmeyin.
Ateş olmadığında bağışıklık çalışmaz ve hastalık süresi uzar! Ateş vücudun savunma mekanizmalarından biridir. İlgili makaleleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|