Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinuzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinuzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
45zan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 45zan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinuzit
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 10 Dakika önce Saat 22:23
Hocam merhaba 28 yaşındayım yaklaşık 1 serbest geniz akıntısı sorunu yaşıyorum şöyle ki mart ayının ortasında çok ağır baş ağrılarım ve burun akıntısı aralıksız hiç durmuyordu alev sürekli akıyordu aktığı halde baş ağrısı devam ediyor  öksürük ve geniz akıntısı yoktu sonra artık yoğun terleme ateş vs dayanamadım baş ağrısına dayanamadım çocuklarıma bakmak için doktora gittim 1 haftanın sonunda doktor hemen sinuzit diyip antibiyotik ağrı kesici yazdı ve geçmez ise kbb ye git dedi bende ağrı kesici içtim sadece (aferin sinüs ) daha sonra gerçekten etkisini hemen gösterip ağrım kalmadı ama terleme yoğun olarak devam etti ben ağrı kesici kullandım ama burnum tıkandı hiç akmadı hep geniz akıntısı oldu bu sefer beni daha çok zorluyordu genzimi temizlemek zorunda kalıyordum gece de hep ciğere iniyordu sabah sıvı aldıkça öksürükle saatlerce iltihap atıyordum sabah yoğun öksürükle bu böyle devam ediyor kbb ye gittim hemen burun ve ağzına baktı dedi alerjik sinuzit hemen ağrı kesici,sprey, antibiyotik, ve alerji hapi yazmis ben kendisine antibiyotik ise yaramıyor kaç kutu kullandım dedim resmen beni dovcekti çok rencide ederek baktı aşırı kötü hissettim birde illiadin kullanıyorum diyince kullanmixaksin olmaz o tedavi etmez böyle nefes alamazsın uyuyamazsın çok dolar burnun sadece bir burna bir fis sıkarsın dedi bende çıktım gittim hiç bir şekilde yazdiklarini kullanmicam zaten ezbere iş yaptı resmen muayene bile etmedi ki ben film çeker diye düşündüm açıkçası 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.