Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alın şişliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alın şişliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bdskrtls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdskrtls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alın şişliği
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2025 Saat 22:20
Hocam merhaba yaklasık 1 ay önce kızım alnının üzerine düşmüştü iki kere aynı bölgeyi vurdu ikincisinde asfalta vurdu morardı falan morluk geçti ama şuan elimle alnının tam orta kısmını ellediğimde elime bi şişlik geliyor içeriden yani dıştan birşey belli değil ama içten hissediyorum ağrıyor demiyor bu arada ağrısı yok ama bu içerdeki şişlikte korkuttu beni bu neden olabilir sizce baktırmamıza gerek varmıdır
Yukarı Dön
Bdskrtls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdskrtls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2025 Saat 22:25
https://hizliresim.com/hr67wcg
Hocam şuan farkettim fotoğraf ekledim orta kısımda şişlik belli oluyor gibi yakınlaşınca görebilirsiniz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120373
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2025 Saat 23:36
Yapılacak bir şey yok. Bu gibi darbelerden sonra, kemik dokusu kendini kalınlaştırır. 
Bir şey yapmayın.
Yukarı Dön
Bdskrtls Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bdskrtls Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 36 Dakika önce Saat 11:56
Hocam peki burası bu şekilde şiş mi kalacak, ben ödem falanmıdır diye korktum açıkçası
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120373
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 38 Dakika önce Saat 16:54
 kemik dokusu kendini kalınlaştırır. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.