|
Alın şişliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2025 Saat 22:20 |
Hocam merhaba yaklasık 1 ay önce kızım alnının üzerine düşmüştü iki kere aynı bölgeyi vurdu ikincisinde asfalta vurdu morardı falan morluk geçti ama şuan elimle alnının tam orta kısmını ellediğimde elime bi şişlik geliyor içeriden yani dıştan birşey belli değil ama içten hissediyorum ağrıyor demiyor bu arada ağrısı yok ama bu içerdeki şişlikte korkuttu beni bu neden olabilir sizce baktırmamıza gerek varmıdır
|
|
![]() |
|
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/hr67wcg
Hocam şuan farkettim fotoğraf ekledim orta kısımda şişlik belli oluyor gibi yakınlaşınca görebilirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapılacak bir şey yok. Bu gibi darbelerden sonra, kemik dokusu kendini kalınlaştırır.
Bir şey yapmayın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki burası bu şekilde şiş mi kalacak, ben ödem falanmıdır diye korktum açıkçası
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kemik dokusu kendini kalınlaştırır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|