|
Tahlil değerlendirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2025 Saat 13:38 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyeti?
Yaşı?
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadın
Yaş 43 kusura bakmayın hocam unutmuşum. Hocam düzenli yuruyuş veya 20 dklik walk at home yapıyorum son altı aydır kalbimde ağiriyor kalp içinde kardiyolojiye gideyim mi ? Bu değerlerle alakalı mi bilemedim stresli bir hayatım var uyku duzenim de bozuk. Yediklerime dikkat ediyorum lakin doymuyor gibi de hissediyorum kendimi 29 gün oruç tuttum 1 kilo verebildim insülin direnci ile alakalı olabilir mi? Boy 164 kilo 79
Düzenleyen yaksu - Dün Saat 00:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stres sonucu olan hadise; Şeker- Kolesterol-Tansiyon üçlüsü şeklindedir.
Doğru dürüst bir Dahiliye doktoru görsün. Stres ortadan kalmadıkca iyileşme çok zordur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|