elifzeynepali Yazdı:
İyi günler Gamze hanım.Kızım 29.08.2007 de çarşamba günü 10.15 de(saati tam olarak bilemiyorum ama 10-10.30 arasında oldu) kayseride doğdu.Yükselen burcunu öğrenebilir miyim,başak burcu nelere dikkat etmem lazım,nasıl davranmalıyım?Ben ikizler eşim boğa burcu birbirimizle ve kızımızla uyumumuz nasıl?Şimdiden teşekkürler. |
Merhaba,
Yavrunuz bir Başak burcu insanı. Metodik, detaycı, çalışkan. zeki, meraklı, mükemmelliyetçi. Sindirim sistemi ve bağırsakları hassastır. Başkalarının kendisine ihtiyacı olduğunu ve yaptıklarını değerlendirmelerini ister. Hizmet, servis, onlar için bir şeyler yapmak kendisi için önemli olacaktır. Üzerine aldığı sorumluluğu eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmek için adeta paralanacaktır. Kendi dışında gelişen şeylere karşı endişeli bir yaklaşımı olabilir. Hayatı boyunca kendine veya diğerlerine karşı eleştirinin dozunu kaçırmamaya dikkat etmeli. En çok eleştirdiği kişinin en çok sevdiği kişi olması mümkün.:( Duygularını ve duygusal ihtiyaçlarını gösteren Ay burcu ise Balık. Şefkatli, nazik, hayal dünyası geniş. İlişkilerinde ( herkesle ) gerçekçi olmaya dikkat etmeli. Çok idealize edip, gözünde büyütmemeli. Acı çekmekten çok korkar o nedenle de duygular öz konusu olduğunda biraz katı ve mesafeli bir tutum izleyebilir. Bu sizi şaşırtmasın. Balık, bütünleşmek ihtiyacında olan bir burçtur, sınır koymakta sorun yaşar. Duygular dünyasında kaybolup gitmemek ve kontrolü kaybetmemek için böyle davranabilir. Yükseleni Terazi. İyilik, güzellik ve nezaket, şefkatten anlar. Ona yumuşak ve nazik, anlayışlı, tarafsız bir şekilde yaklaşmanız iyi olur. Zaten siz bir İkizler insanısınız. Dinleyip anlama ve tarafsız bir duruş sergileme imkanınız var.
Kızınız ve eşiniz toprak grubunu temsil ediyorlar. Siz ise Hava gruplarındansınız. Anaşmak için gereken zemine sahip görünüyorsunuz.
Mutlu ve sağlıklı, güzel bir yıl diliyorum ailenize. Sevgilerimle.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 04 Oca 2008 Saat 16:20