|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MEHTAP BOSTANCI ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2015 Saat 15:08 |
merhabalar hocam,
size kendimiz ile ilgili bir konuda danışmak istiyorum. eşim de , bende geçtiğimiz kış 2-3 defa bademciklerimiz şişt ve tabii antibiyotik kullandık. ateşimiz de vardı.. fakat hayatımızda ilk defa bu şekilde kötü bademciklerimiz şişti. bu hastalıklardan sonra bedemcikler eskisi gibi küçük değil, bizi rahatsız etmiyor ama biraz büyük ve sanki şekli bozulmuş gibi. eşim şirket dokturuna sorduğunda, bunları mutlaka aldır, yoksa lenf kansi olur gibi bişeyler soylemiş. sizin bademcikleri aldırma konusundaki düşüncelerini biliyorum. aldırılmasına karşısınız. ama yine de size sormak istedim. bu doktorun soylediklerinde doğruluk payı olabilir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En ufak bir dogruluk payi yok.. Tamamen uydurma..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|