|
Menenjit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2025 Saat 19:53 |
G00 Bakteriyel menenjit, başka yerde sınıflanmamış ve A39.0 Meningokoksik menenjit Aşı yaptırmak isteyen velilerimiz bu tanıyı çocuklarının doktorlarına ileterek uygun aşıyı yaptırabilirler. Hasta öğrencimizin doktorunun, yakınlarına verdiği koruyucu tedavi 1 adet geniş spectrumlu antibiyotiktir (500 mgr. Cipro). Merhaba hocam ozel bir kolejde bir cocuk menenjit gecirmis ama suan durumu iyi. Okulun velilere ilettigi mesaj bu.Bu gecirilien menenjitin hangi tipi acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120322 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Sağlık bakanımıyım? Nereden bileyim?
Sağlık bakanlığına sorun.
|
|
![]() |
|
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglik bakaninin hic bir aciklamsi yok bu konuda malesef.ben yanindaki kodlar hastalik kodlari sandim.hocam 8 yasindaki cocuk da meningokokdan oldugu soyleniyor.2tane daha duydum 1 i viral menenjit. Digeri de meningokok.istanbulda
Bazi okullarda asili olanlar icin rapel doz yapilmasi konusunda mail atmis velilerine. Biz daha hicbirini yaptirmadik Acaba bexeroyu yaptrisak mi ya dabu gercekten bir salgin mi beklesekmi.siz menengit 20 senede 1 cikar demistiniz.Acaba o 20 sene doldu mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120322 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bexsero yapılabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|