|
Tahlil sonuçlarıma göre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2024 Saat 11:06 |
Hocam 39 yaşında kadınım. 2 ay arayla D vitamını ampul içtim. Ekim ayında ölçüm yaptırmam gerekiyordu, geciktim 4 kasımdaki sonucum 15 çıkmış. Yine de çok çok düşük ne yapmam gerekir? Hgb ise 8 çıkmış. Evde feramat var. Bu sonuçlara göre ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120317 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuçların doğruluğuna güveniyor iseniz, demir ilacı kullanın.
Gene 1 ay ara ile 2 ampul Dvit3 için, Nisan ayında tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Hocam tekrar merhaba. Ben bir aydır düzenli kullanamadım bu demir ilacını. Daha öncesinde 1 ay arayla 2 kez ferinject takılmıştı. Dalgın ve unutkan bir insanım bu şikayetlerim arttı. Dinlenirken bile kalp çarpıntısı oluyor. Yoğun tempolu bir iş hayatı ve evde 3 çocukla gündelik hayatta da zorlanıyorum halsiz düşüyorum hemen.Ferinject ile hgb değerimi kısa sürede düzenlemem mümkün mü? Bir zararı olur mu? Şikayetlerimi bu şekilde azaltabilir miyim? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120317 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İğne şeklindeki demir ilaçları, Penisilin'den çok daha fazla allerjendirler!
Ağızdan Demir ilacı almanızı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Kasımdan sonra evdeki demir ilacını kullandım Hgb 10, d vitamini de aynen dediğiniz gibi 2 ay arayla içtim ve bugün ölçüm yaptırdım. 23 e çıkmış. Bu değerlere göre nasıl ilerlemeliyim? Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrar bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için ve Ağustos ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın.
Bu konuda; Türk doktorlarına danışmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|