|
İdrarda protein, Çölyak testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:10 |
Hocam merhaba. 7 yaş çocuğum 18-19 kilo 123 cm. Boyu iyi olmasına rağmen kilo alımı az olduğu için ve yıllık rutin kan değerlerine baktırmak için test yaptırdım. Çocuğumun herhangi bir sağlık sorunu yok , bebekliğinde 1 yaşına kadar sürekli kusan bir bebek olmasına rağmen sonrasında karın ağrısı bulantı kusma vs olmadı. Devlet hastanesinde çölyak testine de bir bakalım dediler ve aslında bu test 2 yıl önce de yapılmış alerji testleri yapılırken . Ben onun sonuçlarını gidip gösterememiştim. Onu da ekliyorum . Hocam kimi yerde çölyak için IGA değeri 30 üstü olduğunda çölyak diyor. Bizim testte referans aralığında normal görünüyor ama 100 le çarpın diyor. O zaman 30 u geçmiş oluyor. Siz de sonuçları değerlendirir misiniz? Diğer kan tahlilleriyle birlikte bakıldığında çölyak mı?
Diğeri de idrarda çıkan protein hocam bunun nedeni ne olabilir nefrolojiye gitmeli mi? Örnek verirken numune kabının genital bölgeye teması bu testin böyle çıkmasına sebep olmuş olabilir mi? İdrarda yanma, bulantı vs yok gece bazen altına kaçırıyor ayda 1 gibi
Düzenleyen Esra003400 - Dün Saat 00:12 |
|
![]() |
|
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN bu konuda Türk doktorlara inanmayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 09:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Sonuçları yüklemiştim hocam normal mi her şey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakın ben laf edince de bozuluyorsunuz.....
Ben YOK DİYORSAM, YOK!!! Hala ne diye aynı şeyleri soruyorsunuz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|