|
Grip ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 10:48 |
Hocam kızım haftada iki gün oyun grubuna gidiyor...persembe sabahı birden bir iki kez burnu aktı akıntı hemen kesildi....ateşi yoktu ertesi gün ateşi çıktı balgamlı öksürük başladı burnu tıkalı değil,balgamlı öksürük ve giderek yyukselen ateşi var 5 gün olucak ateşi37.5, 38,38.5 arası grip için yazdıklarınızı okuyorum ama bu grip gibi değil sanki.....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüzbin kere anlattım!!!
Dili pembe ise, Grip demektir. Antibiyotik gerektiğinde, Dilin tamamı pas tabakası ile kaplı olur.
|
|
![]() |
|
Mavimavi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2025 Durum: Aktif Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam diline ve ağzının kokusuz olduğuna baktikdan sonra antibiyotik kullanmadım kulağı ağrıyordu iliadin damla aldım sadece grip ateşi için 3 5 günde geçer demiştiniz bir yazinizda bizimki 5.gun hala gecmeyince farklı bişey olur mu diye yazdım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|