|
parmakta kabarciklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alyambe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 14:09 |
Hocam merhaba. (34 yaş kadın) 6 gün önce akşam otururken parmağımda çok hafif acı ve kaşıntı hissettim çok az da kaşıdım, o an çok küçük bir kabarcık vardı, ertesi gün uyandığımda şu an resimde gördüğünüz yerlerde daha büyük kabarcıklar oluşmuştu, herhangi bir acı olmadı, çok az kaşıntı hissi oldu sadece, şu an ikinci gün çıkan kabarcıklar bu halde, ve üstteki ikisi kırmızı noktacığa dönüştü resimdeki gibi, sizde yolculukta olunca sizi bekledim hicbirsey yapmadım, tamamen kendi haline bıraktım, birşey yapmama gerek var mı, kendiliğinden geçer mi hocam, nedir bu sizce? İlk Olduğu günle alakalı yaptığım tek farklı şey ıslak mendillerle çocukların ve kendimin ayakkabılarını silmek oldu, belki yirmi dakika kadar, ondan mikrop mu kaptım acaba diye düşündüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Whitlow"!! Veya Herpetic Whitlow da denilir.
Uçuk cinsi bir virüs yapar.İlk 48 saat içinde anti-viral ilaç başlamak hastalık süresini kısaltır. 48 saat geçti ise, 2-3 hafta surer. Elinizi her yıkadığınızda, Batticon sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|