Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - parmakta kabarciklar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

parmakta kabarciklar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alyambe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alyambe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: parmakta kabarciklar
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 14:09
Hocam merhaba. (34 yaş kadın) 6 gün önce akşam otururken parmağımda çok hafif acı ve kaşıntı hissettim çok az da kaşıdım, o an çok küçük bir kabarcık vardı, ertesi gün uyandığımda şu an resimde gördüğünüz yerlerde daha büyük kabarcıklar oluşmuştu, herhangi bir acı olmadı, çok az kaşıntı hissi oldu sadece, şu an ikinci gün çıkan kabarcıklar bu halde, ve üstteki ikisi kırmızı noktacığa dönüştü resimdeki gibi, sizde yolculukta olunca sizi bekledim hicbirsey yapmadım, tamamen kendi haline bıraktım, birşey yapmama gerek var mı, kendiliğinden geçer mi hocam, nedir bu sizce? İlk Olduğu günle alakalı yaptığım tek farklı şey ıslak mendillerle çocukların ve kendimin ayakkabılarını silmek oldu, belki yirmi dakika kadar, ondan mikrop mu kaptım acaba diye düşündüm. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 18:10
"Whitlow"!!  Veya Herpetic Whitlow da denilir. 
Uçuk cinsi bir virüs yapar.İlk 48 saat içinde anti-viral ilaç başlamak hastalık süresini kısaltır.
48 saat geçti ise, 2-3 hafta surer. 
Elinizi her yıkadığınızda, Batticon sürün.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.