Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > İl il anneler ve anne adayları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sakarya
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSakarya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2592
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2012 Saat 08:02
benimde annem sakaryalı limandere köyünden çok güzeldir  ..çok severim  oraları ..sabah yola çıkıp maşıkiyede kahvaltıyla sapancada balık keyfiyle sakaryada biten yol insana o kadar güzel gelirki ..ada merkeze gidip çark caddesini gezersinizi bide akşamına bi kahve içmek yeterlidir orda dinlenmek için hareketlilik vardır garipte bi durgunluğu hüznüvardır sakaryanın çözülemeyen Smile özlemişim valla adını bile Smile en son canım teyzemin vefatında gittim güzel köyüme yaz sonuydu sanırım yeri mekanı cennet olsun CryCryhavalar ısınsada kaçsak günübirlik te olsa oralara yine yeniden..
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2012 Saat 08:02
Orjinalini yazan: mürur mürur Yazdı:

merhaba arkadaşlar ben sakaryalı değilim ama tayin sebebiyle akyazıdayız.ist. ve aileme yakın olması sebebiyle seviyorum sakaryayı birde ekmek fırınlarınıSmile
öğretmenmisiniz ??
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2012 Saat 18:21
   y_bal ben akyazıdayım beklerim bu taraflaragerçi kapım çok demişsin bi kapın daha oldu sakaryada:)))) evet öğretmenim.
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2012 Saat 08:00
Big smileinşAllah canımm nasip kısmet Smilegelince o tarafa tabiki uğrarım çok ta sevinirm Smilesende pendik tarafına geliyomuşsun bende pendiğe çok yakınım bende beklerim gelmeni Smile hangimiz geçerse önce diğer tarafa o uğrasın olmazmı Big smile
Yukarı Dön
hmsrgzm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2012 Saat 14:50
bende sakaryalıyım AH MEMLEKETİM ama orda yaşamıyorum orda özel birkaç hastanede hemşşirelik yaptım evlendım ayrıldım..Embarrassed
BİTANEM EMİRİM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.