|
İnmemiş testis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2025 Saat 18:57 |
Merhaba hocam. Oğlum 9 yaşında, bebekken testisleri yerindeydi fakat sonradan biri yukarıya çıktı. Her sene uroloji doktoru kontrola çağırıyordu ergenliğe kadar iner diyordu . Bu defa başka doktora gittik ve hemen ameliyat dedi. Testisi bulamadı. Zor da olsa bulup indiriyordum eve gelince baktım fakat bu defa bende bulamadım. Hocam çok korkuttular bizi, sonra kötü şeyler olabilir diye. Çok mu geç kaldık ameliyat için?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120295 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin bunlar gibi SAHTEKARLARA ALDANMAYIN..
Banyo sonunda, kendiniz bakin, GOZ ile bile iki testisi gorursunuz. Doktorun PUST olani, testisleri muayene ederken, obur elinin iki parmagi ile kasiklara baski yaparak, testislerin refleks olarak yukari kacmasini kasten ONLEMEZ!! Kendiniz bile, testislere bakarken, iki parmaginiz ile kasiklara bastirin, sonra torbada testis arayin. Sonra da o testisi, o doktorun munasip bir yerine sokun. |
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediğiniz gibi yaptım. Evet suda elime geldi fakat yine de çok yukarıda ve hocam diger testise göre çok daha küçük bu normal mi. Ve hocam sudan çıkar çıkmaz yine kayboldu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120295 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ergenlikte iner. Testisler icin zararli olan; Sicakliktir. Testislerde sicaklik artinca o yuzden torba gevser ve
testisler vucut sicakligindan uzaklasirlar!
Bunu yapamadiginda, testis de hasar olusabilir! Sizde sicakta asagi indigine gore korkacak bir sey yok. Ayrica; Eger dogumda testis ufak olustu ise, zaten ona da yapilacak bir sey yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|