|
Ateş olmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2025 Saat 11:19 |
Merhaba hocam kızım 5 yaşında 2 senedir kızıma sayenizde gereksiz ilaç kullanmıyorum teşekkür ederim.bir yazınızda vücut hastalığı adam yerine koymuyorsa ateş çıkmaya gerek görmez yazmışsınız. Fakat birşey dikkatimi çekti kızım ateşli olan bir çocuktan hastalık kapsa dahi 1 seneden fazladır ateşlenmiyor. Bu normal bir durum mu ? Misal şu an 3 gün ateşli yatan çocuktan hastalık geçti kızıma burnu tıkalı sesi değişti fakat ateş yok.bu hastalığı hafif atlatma mı oluyor yoksa bağışıklığımı savaşmıyor ateş çıkararak.?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120278 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagisikligi; daha once gecirdigi hastaliklar nedeni ile cok iyi gelismis.
Bilhassa; steril bakilmis, pamuklara sarilarak bakilmis sosyete cocuklari kres/okul basladiginda, hastaliklari agir gecirirler! 8o'li yillarda, Sasal damacana suyu ile cocuk yikatan doktorlar vardi!! |
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 buçuk yasinda ki kızımın benim de ocaktan beri ateşli hastalık geçiriyoruz en az 3 gün ates 40 dan düşmüyor kadir hocamın dediği gibi bu zamana kadar pandemi taşınma farklı il yalnızlık derken kızım hep yalnız büyüdü ne zaman kalabalığa karıştı ateş bitmez oldu bizde birde öyle 38 le de başlamıyor atesimiz direk 39 la başlıyor en son ki hastalığımız ateş 1 hafta 40 dan düşmedi enfeksiyöz mononükleoz kadir hocam sayesinde antibiyotik vermedik çok yoruluyoruz ama en azından ilaç kullanmıyoruz .yoksa bizde 4 aydır ne antibiyotikler bitirirdik Allah kadir hocamdan razı olsun Rabbım uzun ömürler versin benim gibi panik anneyi uzaktan bile olsa rahatlattı keşke en başından tanisaydim kadir hocam sizi . Rabbım size uzun ömürler versin
|
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi bu sene anaokuluna başlayacak o zaman bence asıl bombaları yaşıyacağız diye düşünüyorum.benim kızım 2 kere hastaneye yatırıldı korkudan Kadir hocamıda tanımıyorken onayladım yatmasını orada ne ilaçlar verildi düşünün ama şimdi maymun gözünü açtı zor inandırırlar beni. En son hemotoloji ile ilgili bir durum olabilir dedilerde öyle Kadir beyi buldum..
Düzenleyen Edilasek - 09 Nis 2025 Saat 10:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|