Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bir anda değişti...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbir anda değişti...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2066
Mesajın Direkt Linki Konu: bir anda değişti...
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2008 Saat 10:34
kadir bey ilginiz için şimdiden teşekkürler. kızım 7 aylık önceden emmesi ve ek gıdaya geçiş dönemimiz ve uykumuz gayet düzenliydi akşam geç uyusa bile gece güzel uyuyordu. ancak bayram tatilinden dönüşümüzde bir anda değişti. her dakika emmek istiyor ancak sütüm eskisi kadar çok değil hiç birşey yemiyor ve kesinlikle uyumuyor. yemek konusunda zorlamıyorum ama uyku konusunda akşam 8 de uyukluyor ancak yatırınca uyumuyor sürekli huzursuz ne yapsam mutlu olmuyor uyku hali var gözleri kapanıyor ama kucaktan inmek istemiyor yatmıyor.  gece 3 e kadar sallayıp  gezdiriyoruz ne yapacağımı şaşırdım
nası bir yol izlemeliyim bitki çayı yada ilaç kullanmalı mıyım?

Düzenleyen ecrinnisa - 08 Eki 2008 Saat 10:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120274
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2008 Saat 13:43
Çay veya ilaç kullanmayın. Hastalık esnasında çocuklar biraz zahmetli olurlar. Uyku için biraz gündüz uykularını azaltın, Anne sütü azalmış olabilir, artık mamalara ihtiyacınız yok, kutu sütlerinden birini deneyebilirsiniz..100ml. süte 2 kesme şekeri kadar şeker kullanabilirsiniz.Sütü soğuk verirseniz daha rahat alır. Hasta diye çok tantana yapmayın, iyileştikten sonrada aynı tantanayı ister.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.