Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ömrümün devine...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuömrümün devine...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 00:32
Allah ömrümüzüm devlerine uzun ve sağlıklı bir hayat nasip etsin. onları başımızdan eksik etmesin
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 00:46
hani diyorsunuz ya ben babamı 1senedir görmedim yada 2aydır görmedim ben ben 4senedir görmüyorum CryCryCryve daha ne dört seneler göremeyeceğim Cryçok düşkündüm babama ve çok zor oldu zaman  le alışırsın dediler hep ama alışılmıyor daha bir özleniyor şimdi sadece rüyamda görebiliyorum özellikle bi sıkıntım olduğunda gelir üzülme kızım der CryCrynolur babalarınızı sık sık kucaklayın öpün ben hep her fırsatta kucaklar öperdim şimdi iyiki yapmışım diyorum en azından keşke demiyorum
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 01:03
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

hani diyorsunuz ya ben babamı 1senedir görmedim yada 2aydır görmedim ben ben 4senedir görmüyorum CryCryCryve daha ne dört seneler göremeyeceğim Cryçok düşkündüm babama ve çok zor oldu zaman  le alışırsın dediler hep ama alışılmıyor daha bir özleniyor şimdi sadece rüyamda görebiliyorum özellikle bi sıkıntım olduğunda gelir üzülme kızım der CryCrynolur babalarınızı sık sık kucaklayın öpün ben hep her fırsatta kucaklar öperdim şimdi iyiki yapmışım diyorum en azından keşke demiyorum

canım acını yenilemek istemezdim. bende bugünlerde babamla ilgili çok duygusalım. bu yazıları gözyaşları içinde okuyarak ekledim buraya. başın sağolsun Allah daha beter acı vermesin inşallah.
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 13:26
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

başın Sağolsun canım...Cry dicek birşey bulamıyorum...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 17:06
hiçbir yazıyı okurken bu kadar duygulanmamıştım CryCryCryCryCry ne denirki CryCryCryCryCry 
sağol canım paylaşım için...
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2959
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 14:59
CryCryCry
[
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.