Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - babalar ve oğullar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubabalar ve oğullar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Konu: babalar ve oğullar
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2008 Saat 13:56
Bu başlığı okuyunca Volkan Konak'tan dinlediğim o dizeler geldi aklıma 'Babaların ölümü gözlerinizi sabunluyken açmaya benzer'yanarsınız.....
  Dün eşim, oğlum (yeni yeni bir şeyler heceliyor) ona Baba deyince dönüp bana dedi ki daha dün çocuktum ama şimdi oğlum bana baba diyor...duygulandım.Çünkü babaların insanın yüreğindeki apayrı yerini düşünüp onu kıskandım.ve çünkü biliyorum ki babaların sadece varlığı bile insan hayatındaki en büyük ışıktır o giderse zifiri karanlıkta kalakalırsınız ve de biliyorum ki hiçkimse o oşık gitsin sönsün istemezz
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3387
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 12:39
Çok doğru canım. Yanımızda olmasalarda, mesafeler aramıza girmiş olsada onların varlığı insana güven veriyor. Babamın yeri bende çok özel. Onun hakkını hiç bir zaman ödeyemem. Babamı çok seviyorum ve onu çok özledim. Allah sağlık sıhhat versin de uzak olsun...
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 184
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 12:18
evet kesinlikle doğru tabi çocuğun hayatında babanın yeri bir başkadır ve ben arcamla alişimin arasında hiçbir zaman duvar olmaması için hep dua ederdim hani derler ya erkek çocuk anneye daha düşkündür bizde tam tersi oldu buda benim isteğim ve çabam sayesinde hani öyle demeyimde ufak tefek katkılarımla oldu .çevreye baktığımızda genel olarak babalar ve oğlulları arasında her zaman büyük bir duvar görürsünüz ve ben bu duvarı eşimle babası arasında gördüm ve çok üzüldüm sanki iki yabancı insanlar birbirleriyle konuşmaları  bile bir kaç cümleyi bulmuyor diyebilirim çok kötü çok ben ve ağabeyim babamla bir arada olmaktan paylaşmaktan sohbet etmekten o kadar mutlu oluruz ki ama eşimde bunun tam tersini görünce anladım ki bu durum ne tam olarak çocuktan nede babadan kaynaklanıyor bence burada annenin rolü çok büyük diye düşünüyorum  onun için eşimizle aramızda ne olursa olsun çocuklarımıza yansıtmadan hissettirmeden çözelim en temelde yatıyor herşey.Bazen eşim oğlumu sıkıştırır kızdırır yani gülmecesine arca hayır diye itiverir kayınvalidemde hemen sıkma oğlum çocuğu rahat bırak der o anda o laf bile çocuğun aklının bir yerlerine gider ve saklar daha sonra çıkartmak üzere o anda hemen ben devreye girerim hayır anneciğim baban seni seviyor ve oynamak istiyor neden öyle davranıyorsun ama derim bu cümle hemen sihirli etki yaratıyor çocukta şu hayatta insanın annesi babası evladı kadar kıymetli birşey  varmıdır. Hepimiz kıymet bilsek onları bir güler yüzümüzle mutlu etsek....... 
Yukarı Dön
caganimer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 11:37
herkese merhaba ;
bende yeni baba olanlardanım. oğlumun adı çağan her akşam işten eve sabırsızlıkla ve heyecanla gidiyorum. onunla geçireceğim 2-3 saatin içimdeki heyecanını anlatamam. hele ki kapıyı açtığımda emekleyerek yanıma gelmesi yok mu bitiyorum ona yaa. sonra birbirimizle oynamalarımız. ama dün kendi kendine oynarken canını yaktı verdi yaygarayı. oğlumu çok seviyorum..
bir baba olarak çok sevinçliyim arkadaşlar. bazen hala kendime inanamıyorum babamı oldum diye. bu arada oğlum 8 aylık. arkadaşlar ben rota virusu aşısı yaptırmadım çok kararsız kalmıştım yaptırayım mı yaptırmayayım mı . hemen hemen doktorlarda bu konuda çok tutarlı açıklama yapmadılar. kimisi yaptırın kimisi yaptırmayın bu ticari bir ilaç dediler en nihayetinde yaptırmadım. diğer baba adaylarından bilgi almak isterim. sizler yaptırdınız mı.
görüşmek üzere arkadaşlar.
Yukarı Dön
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2009 Saat 01:22
benimde oğlumun adı çağan ve şimdi 9,5 aylık. ne kadar ilgili bir babasınız sizi yürekten tebrik ediyorum.... keşke bizim babamızda böyle ilgili olsaydı...imrenmedim desem yalan olur...Smile hoşçakalın
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.