|
Geniz eti yeniden amelıyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melıha bostancı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melıha bostancı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 12 Dakika önce Saat 19:11 |
Hocam merhaba
Kızıma iki sene once geniz eti ameliyatı yapıldı ve maalesef ıkı kulagına tup takıldı. Gecen sene tupler cıktı. Bir süredir yine nefes alamamaya Baslayınca bugun yine doktora götürdüm yine geniz eti buyumus aynı zamanda sınuslerıde iltihaplanmış su ilaçları kullan 10 gün sonra gel dedi ama ben tabıkı yazdıklarının hıcbırını almadım size sormadan. Sınuslerı iyileşirse Bıraz kuculur dedi. Ne kullanmalıyım hocam ne yapmalıyım daha fazla buyumesın diye. Nefes alırken o tıkanmayı hissediyorum. Yazdıkları: İlliadin Ceftinex 250mg/5 mi kuru toz Asist %4 pediatrik surup hazırlamak için 40 g granuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baya saglam tokatlanmissiniz!!
Ama, hala akillanmamissiniz. Nasil olur da hala bu doktorlara inanabiliyorsunuz ki??? SAKIN verilen ilaclari kullanmayin ve bu gunden geriye yazilarimi okuyun. Nasil olurda HALA ogrenemediniz!!! Geniz eti ve bademcikler, LENF bezleridir ve cocuklarda antikorlar olustuktan sonra kendiliginden KUCULURLER!! SAKIN TURK cocuk ve KBB doktorlarina inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 50 Dakika önce Saat 19:33 |
|
![]() |
|
Melıha bostancı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melıha bostancı
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlliadin gibı sunu kullan nefes almasını duzeltsın dedıgınız bısey var mı. Sizi tanısaydım once zaten yaptırmazdım hocam. Bugun o yuzden ilk size napayım diye soruyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|