Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku ve vitamin eksikliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku ve vitamin eksikliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çiğdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku ve vitamin eksikliği
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2007 Saat 12:52
sn. benal hn!
14 aylık oğlumun uyku problemi ile ilgili sorumu daha önce yanıtsız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. bir kaç gün önce(sadece bir defaya mahsus hafifi şikayetine istinaden ve aslında çok gerekli olmamasına rağmen peditus verdim) ve gece hiç uyanmadı, inanamadım. bu durumda uyanmalarının sebebi bir ağrı, sancı duyması mıdır?
bir de 1 tırnağında beyaz leke oluştu bu vitamin eksikliğinden midir? ne yapmalıyım. 1 ay önce kestiğim vitagil bu sorunu çözmeye yeter mi?
teşekkürler...
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2007 Saat 18:57
Merhaba...
Kullandığınız ilacın içinde "antihistaminik" var. Bütün antihistaminikler uyku verir. Bebeğinizin uyanmamasının nedeni budur. Sürekli kullanmanızı hiç önermem. Beyaz lekeler önemli değil. Vitamin eksikliğini göstermez. Bir yaşından sonra genellikle vitamin şurubu önermiyorum. Çok iştahsız değil ise eğer... Sevgiler..
Yukarı Dön
çiğdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2007 Saat 01:51
teşekkürler benal hn..Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.