|
Bogaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 25 Dakika önce Saat 17:24 |
Hocam merhaba,10 gun onceydi kizimla sakalasirken ayagi bogazima sert bi sekilde çarpti,bi sure sonra sanki farenjit olmus gibi yutkunurken aci hissetmeye basladim.Gecmeyince bayramda acile gittim,bogazin temiz,gecmezse kbb ye git dedi.Suan ilk zamanlardaki kadar olmasa da hala aci hissediyorum.Disardan elle girtlak bolgeme dokundugumda da biraz aci hissediyorum.Devlet hast.kbb den 10 gun sonraya randevu bulabildim.Bekleyeyim mi yoksa ozele gideyim mi hocam?korkmaya basladim,bu kadar surmesi olabilir derseniz bekleyecegim (46 yas kadin)
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|