Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 10.ayda gece emmeleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum10.ayda gece emmeleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betulkaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: 10.ayda gece emmeleri
    Gönderim Zamanı: 29 Şub 2008 Saat 11:43
merhaba benal hanım..oğlum 10 aylık olmak üzere..normalde bakıcısıyla oyunlar oynarken beni hiç aramıyor ama beni gördükçe emmek istiyor..günlük yemeklerini çok güzel yiyor..o yüzden dert etmiyorum gündüz emmesini..akşamları çorbasından 1 kase ya da bizim yemeklerimizden bir miktar yiyor..yatmadan da muz katarak yaptığım gece maması yedirdiğim ve emzirdiğim halde 3 saat sonra uyanıyor ve gece boyu  3-4 kez emmek için kalkıyor..2 hafta sonra işe başlayacağım için bunu biraz sorun etmeye başladım açıkçası..sizce bu dönemde bu kadar emmek istemesi normal mi?biraz iri bir bebek..9.ayında 80 cm boy ve 10.850 kg idi..acaba sık acıkıyor olabilir mi?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim..saygılar..
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2008 Saat 01:08
Merhaba...
İşe başlayınca zaten gündüzleri ememeyecek. Geceleri ise emmesini istiyoruz... Biraz uykusuzluk var ama bu durum normal. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.