Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2.gebelik için en uygun zaman
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2.gebelik için en uygun zaman

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 161718
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2011 Saat 20:36

[/QUOTE]
benim anneliğimin ilk günleri, en güzel zamanları vicdan azabıyla geçti. o kadar yıprandım ki busüreçte anlatamam. o günlerin etkisi hala da tam geçmiş değil üzerimden maaalesef. ve ben bir bebeğim daha olursa aynı şeyleri yaşamaktan acayip korkuyorum. ömrümden ömür gitti çünkü. [/QUOTE]

Canım ben öğretmenim ve bizim meslekte izinleri kullanmak daha kolay... haklarımızı kullanabiliyoruz... Tabii ben ücretsiz izin almasaydım oğlumu 4 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalacaktım... fedakarlıklar yaptık.... evimiz kiraydı o zaman... araba borcu ödüyorduk...her ay paramız ucu ucuna yetiyordu... ama ücretsiz izin aldım masraflardan kıstık.... birçok arkadaşım vardı ki okulda maddi durumu gayet iyi hatta bizden çok çok iyi ama çalışma hırsından dolayı izin bile almayı düşünmediler...  Hiçbir zaman anlayamadım onları... Seninki özel sektörmüş ve çok acımasız biliyorum ki.... ben ve eşim sonradan rahata erdik ve sırf bu yüzden yaşayalım artık ne çocuğu tekrar dedi yıllarca... Hatta kürtaj olmak zorunda kaldım.... eşim olumlu baksa devam ettirecektim ama o istemedi... epey bir süre affedemedim onu... çok kızdım... hem ona hem kendime... nasıl izin verdim buna diye.... hatırladıkça hala kızıyorum kendime...

kendine bu kadar kızmamalısın... özel sektör çok başka.... üstelik anneliğinin ilk zamanlarıymış... ben izinden döndükten sonra uyum zorluğu yaşamıştım... kendimi çok yetersiz hissediyordum.. öğrencilerime karşı... çocuğuma karşı... eşime karşı... çok yıpranmıştım... üstelik oğlum da 15 aylıktı o zamanlar.... şimdi düşününce ne kadar normalmiş hissettiklerim diyorum... ama o zamanlar tahamülsüzdüm... oğluma bile sabrım kalmamıştı... şimdi aynı şeyleri tekrar yaşayacağım...yani kısmet olursa....yine de diyorum ki ... oğlum hayatta yaptığım en güzel şey... herşeye değermiş... o yüzden ikinci hakkında şüpheler oluştuğunda kafamda oğluma bakıyorum hemen... :)

ama şu anda çok hzır gibi durmuyorsun... kendine zaman tanımalısın belki de...

Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 188
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2011 Saat 23:18

evet canım bir türlü hazır olamıyorum bu yüzden. eskiyi düşündükçe tekrar aynı psikolojiye giriyorum. ilginç olan şu ki ben o ilk zamanlar kendimi iyi hissetmiyordum ama bu denli kötü etkilendiğimin farkında da değildim. zaman geçtikçe durumun ağırlığı iyice çöktü üzerime. şimdi yıllar sonra ben artık iyiyim dediğim halde, hala kurtulamadığımı farkediyorum. bekliyorum acaba birgün tamamen kurtulabilecek miyim? yoksa gerçekten ikinci bebeği istiyorum ben de.

Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2011 Saat 22:52
hazır olduğunda anlayabilecek misin peki? Ben aslında epey zamandır hazırmışım.... eşimi beklemişim...  aynı fikirde olalım istedim....umarım anlayabilirsin sen de... eşin ne durumda... o istiyor mu?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 161718
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.