Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AYAKLARI KARACİĞERİME DAYADI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAYAKLARI KARACİĞERİME DAYADI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryayuz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 185
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2007 Saat 15:28
 doğum sonrası ilk ayağına bakıcam 1,2 kg lık bücür bu kadar mı canımı yakar .ama suç bende ben severken karnımı okşayarak annecim nerde ayakların nerde ellerin diyordum.o da dayadı karaciğerime minik patilerini.....SmileSmileSmile
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2007 Saat 15:32
bende ilk doğduğu an ilk ayaklarına baktım o kadar merak ediyordum ki o tekmeleyen ayaklarını ve hayal ettiğim gibiydiler....Tongue
Yukarı Dön
deryayuz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 185
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2007 Saat 15:39
hemen yorumlar geliyo özellikle erkek arkadaşlarımızdan futbolcu olacak bu bebiş diye. bugünde rüyamda gördüm burnuna baktım orda da. acayip bişey ya merak ediyorsun.
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 21:46
ben canım oğlumun ayaklarını ve o minik poposunu merak ediyordum çünkü o kücücük poposunu midemin oradan dışarı doğru çıkarıyordu. Tabi bende mide yanmasından ölüyordum. Ayakları da sağ kaburgamın oradaydı baya acıtıyordu hatta kıracaksın kemiğimi diyordum. Doğduğunda ayaklarınla poponu ısıracam senin diyordum sonunda doğdu ısırmaya kıyamadım bende öptüm allah inşallah sana ve diğer hamile annelere de bunu nasip ederClown

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 22:22
Orjinalini yazan: duru duru Yazdı:

evet bende öyle biliyorum belkide bu yüzden psikolojik olarak sağa da dönsem hemen sol yanıma yatıyorum sanki onu rahatsız edecekmişim gibi geliyor
evet ya banada ole oluyordu sanki çocucu içimde sıkıyormuşum hissine kapılırdım hemen sola dönerdimLOL
ama ben aşermedim hiç o yönden rahattım ama 6 aydan sonra sol kaburgalarımın ağrısını doğuma kadar çektim çalışıyordum birde kasiyerdim kolumu her fırsatta havaya kaldırıyordum kamerayla takip eden müdür alışamadı ilk zaman aşağı inip hayırdır birşeymi oldu derdi sonra tamam ya anladım pardon derdi o gider bende gülmekten ölürdümLOLLOLay çenem düştü yine

Düzenleyen ifakat - 06 Kas 2007 Saat 22:25
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 00:04
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

Orjinalini yazan: duru duru Yazdı:

evet bende öyle biliyorum belkide bu yüzden psikolojik olarak sağa da dönsem hemen sol yanıma yatıyorum sanki onu rahatsız edecekmişim gibi geliyor
evet ya banada ole oluyordu sanki çocucu içimde sıkıyormuşum hissine kapılırdım hemen sola dönerdimLOL
ama ben aşermedim hiç o yönden rahattım ama 6 aydan sonra sol kaburgalarımın ağrısını doğuma kadar çektim çalışıyordum birde kasiyerdim kolumu her fırsatta havaya kaldırıyordum kamerayla takip eden müdür alışamadı ilk zaman aşağı inip hayırdır birşeymi oldu derdi sonra tamam ya anladım pardon derdi o gider bende gülmekten ölürdümLOLLOLay çenem düştü yine

LOLLOLkomikmiş gerçekten

Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 11:16
benimde son ayımda aşırı midem yanmıştı büyüklerimiz saçlı doğacak dedi ama doktorum buna çok karşıydı tamamen hurafe diyodu ama gelin görünki oğluşum nerdeyse benim kadar saçlı çıktı hatta heryeri kıllı maşallah parmaklarının üstü ,omuzları ,kulaklarında bile varLOLbakalım düşer diye bekliyoruz.
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.