Kadir bey iyi günler benim kızım 97 doğumlu belki sizin için biraz fazla büyük bir yaş ama bebekliğinden beri size geldiğimiz için ben gene size danışmak istedim sorunumuzu

kızım bu sene 7. sbs sınavına girecek geçen dönem 95den aşşa hiç notu yoktu derslerinde bu dönemde 90dan aşşa notları yok geçen döneme bakaraktan biraz düşüş var var ama biz asla kızımıza otur çalış neden bu notlar düşmeye başladı gibi sözler söyleyen birileri değiliz bu dönem dershane notlarıda düşmeye başladı ben olabilir inişli çıkışlı desemde son birkaç gündür aşırı bir ster ağlama ya dershanedeki şubem düşerse ya sınıfım düşerse diye devamlı ağlıyor ve aşırı derecede ders çalışıyor mesela yarın tatil dershaneside geç saatte kızım hadi yarın biryerlere gidelim dedim asla olmaz ben ders çalışacam testlerim var onları yapacam dedi hiç bir yere gitmiyor hiç kendine zaman ayırmıyor aşırı derecede derse yoğunlaştı bu yoğunluktan dolayı bence notları düşmeye başladı onun bu stresini azaltacak kafasını dağıtacak ne yapabilirim bana yardım ederseniz sevinirim