Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - okul stresi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumokul stresi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pınar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesajın Direkt Linki Konu: okul stresi
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2010 Saat 16:12
Kadir bey iyi günler benim kızım 97 doğumlu belki sizin için biraz fazla büyük bir yaş ama bebekliğinden beri size geldiğimiz için ben gene size danışmak istedim sorunumuzuSmilekızım bu sene 7. sbs sınavına girecek geçen dönem 95den aşşa hiç notu yoktu derslerinde bu dönemde 90dan aşşa notları yok  geçen döneme bakaraktan biraz düşüş var var ama biz asla kızımıza otur çalış neden bu notlar düşmeye başladı gibi sözler söyleyen birileri değiliz bu dönem dershane notlarıda düşmeye başladı ben olabilir inişli çıkışlı desemde son birkaç gündür aşırı bir ster ağlama ya dershanedeki şubem düşerse ya sınıfım düşerse diye devamlı ağlıyor ve aşırı derecede ders çalışıyor mesela yarın tatil dershaneside geç saatte kızım hadi yarın biryerlere gidelim dedim asla olmaz ben ders çalışacam testlerim var onları yapacam dedi hiç bir yere gitmiyor hiç kendine zaman ayırmıyor aşırı derecede derse yoğunlaştı bu yoğunluktan dolayı bence notları düşmeye başladı onun bu stresini azaltacak kafasını dağıtacak ne yapabilirim bana yardım ederseniz sevinirim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120146
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2010 Saat 09:59
Ayağının altından çekilin, ona sessiz, rahat bir ortam hazırlayın.Nasıl olsa geçici bir dönem, ondan sonra biraz daha rahat olur.. Sevecen ve anlayışlı olun... Çoğu aile çocuğunu ders başına oturtamıyor... Siz şükredin...Vede, sonuç ne olursa olsun, kızınızı yüreklendirin, tebrik edin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.