Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ben de Anne Olunca Anladım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bir erkeğin ağzından mizahi anne anlatım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubir erkeğin ağzından mizahi anne anlatım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aycaelyesa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 183
Mesajın Direkt Linki Konu: bir erkeğin ağzından mizahi anne anlatım
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 16:31

Annelik tarifi hiç bu kadar mizahi yapılmadı!
Annelik tarifi hiç bu kadar mizahi yapılmadı!
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu kadar olur yani, tam tarif!..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.

Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır, meleğin süt verebilenidir.

Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır. Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık, ütü vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .

Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir; yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir.

Dizi dizi incidir, lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir; sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.

'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o kızlarla. Kara börülcem benim öptüm annen, şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.

AMA... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır, olmadık yerlerde ‘iyi ki doğurmuşum seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.

Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır. Mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.

Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir! Oğlunun damat – kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp, gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

Son iki, üç, dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, ıslak kuru AMA heeeep duygulu, en önemlisi; yanar döner olmayan tek kadın modelidir...

Düzenleyen yasemin - 15 Oca 2010 Saat 16:54
Yukarı Dön
since Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2010 Saat 18:20
güzelThumbs Up
Yukarı Dön
hanzade Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2010 Saat 21:47
çok güzellll
Yukarı Dön
MELODİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 669
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2010 Saat 15:03
harika   denecek kadar iyi
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Puanlar: 3520
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2010 Saat 09:22
Smileçok güzel.Clap
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2010 Saat 10:40
çok güzel
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2010 Saat 13:31
negüzel de anlatmış dimiClap
Yukarı Dön
derya&efe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2010 Saat 19:14
bayıldım  çok güzelmişClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.