Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vitamin hk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vitamin hk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Jasmined Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 318
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Jasmined Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vitamin hk
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:12
Hocam merhaba,

35 yasinda kadinim normal boy ve kilodayim.
4.5 aylik kizim var, sadece anne sutu aliyor(boy kilo normal ve 2.kizim)
1 aydir inanilmaz sacim dokuluyor. Tutam tutam döküluyor her yer sac diyebilirim.
Aile hekimine gittim eczaneden pahali serumlar önerdi.(tahlil yapilmadi)
Size danismadan almak istemedim. En son eylul ayinda d vitamini ampul icmistim. Nisanda tekrar icmeli miyim? Yoksa kan tahlili mi onerirsiniz? 

Hocam kizim 4.5 aylik ve ani hareketlerden cok ürküyor. Sesli bir aileyiz dikkat mi etmeliyiz yoksa mecbur alisacak mi?

Sag gozunde capak var. Serum fizyolojik damlatip sonra mi tobrased baslamaliyim? Onu net anlayamadim.

Cok tesekkur ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120091
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:49
1- Bu tip sac dokulmeleri; kendiliginden duzelirler. Sakin o "serumlari" kullanmayin.
2- HER 2 goze; 5 gun, Tobrased goz damlasi, sirt ustu yatar durumda damlatin. 
3- Eger, hic gunes gorme imkaniniz olmuyorsa, 6 ayda bir 1 ampul Dvit3 icin. 
Yukarı Dön
Jasmined Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 318
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Jasmined Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:39
Hocam cok sagolun. Ozaman sac dokulmesini kendi haline birakiyorum.

Son olarak tobrased 4.5 aylik bebekte 4x1 mi yoksa 2x1 mi kullanilacak?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120091
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 24 Dakika önce Saat 03:29
4x1 her 2 goze!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.