Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum uyumuyorrr
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum uyumuyorrr

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1398
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum uyumuyorrr
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 13:23
Merhaba doktor bey,
 oğlum üç aylık ama prematüre olduğu için daha 5 kilo.oğlumun o kadar düzenli o kadar iyiydiki ama şu bir kaç gündür hiç ne gündüz nede gece uyumyuoyr.hele bu gece daha gözünü kapamadı.Bana huzursuz olduğu zaman yani hiç durmayıp sadece mızırdandığı zaman yarım fitil ver rahatlasın demişllerdi ama benim içim rahat etmiyor.daha hiç vermedim ama sanki böle bir derdi varmış gibi duruyor.vereyim diyorum sonrada sanki kendi rahatım için mi istiyorum acaba diye vermiyorum.sizce cok huzursuz olduğunda yarım fitil vermemin bir sakıncası varmı lütfen yardımcı olun CryCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 13:33
Gereksiz yere hiçbir ilacı kullanmayın.Nereye kadar kullanabilirsiniz???Büyüdükce gündüz uykularının azaltılması lazımdır. Eğer azaltmadı iseniz, gece oyun oynamaya kalkması normaldir.
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1398
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 13:35
yok doktor bey gündüz uyumasın diyordum zaten çok uykusu gelince uyutuyoırdum zaten.ama şimdi ne gündüz ne gece uyumuyor.oda perişan oluyor ama bilmiyorum işte ama yinede teşkkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.