Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykuuuuuuuuu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykuuuuuuuuu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: uykuuuuuuuuu?
    Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 23:16
hocam 13 aylık ikizlerim var kızım yatınca sabaha kadar uyuyor ama oğlum perişan ediyor beni yatmadan 250 cc bisküvili süt veriyorum.2 saate sonra gene ayakta ağlıyor ne kadar sallasam boş yemeden yatmıyor.her gece böyle oğlumun uykuyu sürdürmede sorunu var.çocuk uykuya dalıp 2 saaten fazla uyumuyor gece en az 10 kere saalıyorum.yanıma alırsam bu süre uzuyor.ama bu seferde yanıma alışır diye korkuyorum.sarılıp yatsam ii yoksa uyku yok.çocuk uykuyla mama yemeyi birşeltirdi mama yiyecek ve uyuyacak ne yapacam şaşırdım hocam birde kıymalı yemekleri yemekte zorlaıyoeum.ağzına gelince çıkarıp bi bakıyo ondan sonra yere sürüp duruyo kilosu 12000 boyu78 hocam bu uykuyu nasıl çözebiliriz?açlıktan değil minik adam keyfinden kalkıyo öteki uyanacak diye bende yanıama alıp duruyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120076
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2008 Saat 09:37

Bu forumun en çok sorulan 2 konusu...: Uyku ve iştah...

Oğlan size "yersen" numarası çekiyor ve siz yiyorsunuz.. Oğlana biraz zaafınız var galiba!!!
Fazla yüz vermeyin, yiyip yatmak istiyorsa sizde yedirip yatırın. Bir zararı yok, Kıymalı yemekleri geçici olarak robottan geçirebilirsiniz. Bazı çocuklar "çiğneme özürlülerdir" , zamanla geçer.Bisküvi, 5 taneyi geçmesin.
Yanınızda yatmaya alışması pek doğru değil, ilerde gecenin bir vakti yanınıza gelip sizi "basabilir" ...Al sana psikolojik travma...
Gelişimine gelince..:(oğlan için) Boy:4cm. fazla, Kilo: 2kg. fazla.. 78cm. boya oranı,  10.6kg. olmalı...Boyuna göre bile, 1.4kg. fazlası var...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.