canım diğer topicte sormuşsun ama burdan cevaplayayım dedim.bu başlık daha uygun
ben 3 kere aşılama yaptırdım.umutsuzluğa kapılmanı istemem 3üde olumsuz sonuçlandı.benim tedavi sürecim ilaçla oldu iğne kullanmadım.adetimin 3. günü ilacı kullanmaya başlıyordum.5gün kullandıktan sonra doktoruma gidiyordum ultrasona giriyordum.sanırım yumurtalıkların sayısına bakıyorlardı.sonra çatlatma iğnesi yapılyordu.bu iğneden 36 saat sonrada aşılama gerçekleştiriliyordu.ilk kez yapılacaksa ve bilmiyorsan diye söylüyorum;hiç korkma canın acımıyor.heleki ilaçlı rahim röntgeni çektirdiysen aşılama vız gelir

ben çok stres yapıyordum.eşimde de bende de bi sorun yoktu.en nihayetinde tam tüp bebeğe geçilecekti ki çok yorulmuştum artık biraz ara verelim dedik.doktorda bi sakıncası olmadığını söyleyince kesinlikle bekleme kararı aldık.son aşılamadan 3-4 ay sonra normal yolla hamile kaldım.o kadar umutsuzdum ki adetim geçitiğinde hamile olduğuma ihtimal vermiyordum.evlenmeden önce kist ameliyatı falan olduğum için ya bi hastalığım varsa diye kendimi yedim bitirdim.acele etmeyin diycem ama şu an içinde bulunduğun durumu çok iyi biliyorum.
Allah'a şükürler olsun daha fazla yıpranmadan bi evlat nasip etti bana.inşAllah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.
Düzenleyen didemce - 15 Nis 2012 Saat 18:58