|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2015 Saat 00:14 |
merhabalar Kadir hocam,bir arkadaşımın 4,5 aylık bir bebeği var ve bugün hamile olduğunu öğrendi,beebeğini emzirip emziremiyeceğini sordu bende izniniz olursa size sormak istedim yardımcı olursanızçok sevinirim.
1-hamileliği boyunca yani doğum yapana kadar bebeğini emzirmesinde bir sakınca varmı? 2-doğumdan sonra sütü değişirmi,yeni doğacak bebek için değişirse şuanki bebek emse bir zararı olurmu? 3-doğumdan sonra her iki bebeğinide emzirebilirmi, allah razı olsun hocam sizden inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hayir yoktur. Tafsilat eski maillerde var.
2- Hayir, degismez.. Eski maillerde anlattim. 3- Evet, emzirebilir, eski maillerde anlattim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|