|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dapne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 11:34 |
Hocam 5,5 aylık oğlum var, 6.800 Dü 6.700 düştü ve 3.aydan beri bu kiloda, emmek istemiyor, gazı var, sürekli ağlıyor. Carpotektin 492 çıktı, diğer parazit lokosit idrar ige hepsi normal, fakat kilo almıyor boyu 65,baş çevresi 43, alerji dediler bana rejim diyor, Prof gittik oda rejim dedi. Nelere alerjisi varsa tahlil sonucuna göre yememeliymişim. Aminoasit mama isterseniz verebilirsiniz dedi. Ne yapmalıyım ek gıda vermelimiyim. Lütfen yardımcı olun. Neden kilo almıyor, başka bişey önerir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5.5 aylik bir cocuk; 3. ayda; 6.2kg olmasi gerekirken, 6.8kg ( 600gram fazlasi varmis) ise, istahsizligi bu ani KILO ALMA nedeni iledir. Boyle cocuklarda, vucut; asiri sismanligi onlemek icin, gecici bir istahsizlik yaratir. Yapilan Tahlillerin ve soylenenlerin tamami sahtekarliktir. Unutmayin!!! Turk doktorlari bilemedikleri her durumda; Allerji teshis ederler.. Zaten: astim, Reflu ve Allerji'den baska da hastalik ismi bilmezler.. Cocuga karismayin, eskisi gibi besleyin, cocuk kendi ayarini, kendisi bulacaktir... ZATEN; bu yuzden butun tahliller de NORMAL cikti... Cocukta bir hastalik yok.. Siz Turk cocuk doktorlarina kanarsaniz, daha basiniza cok isler acilir. |
|
![]() |
|
dapne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. 6, ayı geçiyoruz , kilo 6.800, boyu 65, baş 43. bana süt ürünleri verme sende rejim yap dedi. Et süt ürünleri tüketmeme mi söyledi Dr, fakat ek gıda olarak ben keçi sütünden yoğurt ve kefir mayaladım 1 çay bardağı veriyorum, verdikten sonra birkaç sivilce çıkıyor yüzünde sonra geçiyor, biraz huzursuzlanıyor, geriye doğru atıyor kendini, normal midir, aynen devam edelim mi, yumurtaya başlayayım mı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soylenenlerin hepsine bos verin, eskisi gibi besleyin.. Sakin diyet filan da yapmayin.. Serin tutun, terletmeyin. Her gun banyo yaptirin.
|
|
![]() |
|
Hocam, havuç,kabak, pirinç, patates yedirmemi ve meyve vermemi söyledi, fakat kakasını zor yapıyor,bende patatesi pirinci kestim, kabak bezelye brokoli havuç buharda pişirip veriyorum, ayrıca yoğurtkefir Ka armut veriyorum, su az içiyor, emmesi az bezi çoğu zaman pembe, sıvı takviyesi olsun diye keçi sütünü sulandırılmış mı vereyim, 25 ml su 25ml süt şeklinde, golden goat mı , hocam başka ne vereyim ne önerirsiniz 6 buçuk aylık 7 kilo
|
|
![]() |
|
Birde sürekli terliyor, gece daha çok ince üstü, ince battaniye örtüyorum yine terliyor, emmek istemiyor zorla mücadeleyle dolaşa dolaşa evde emziriyorum, emerkende terliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya oda derecesini dusurun, sakin 22 derceyi gecmesin!!. Ya da; az giydirin, ciplaga yakin olsun. Pirinc, Patates, Muz ve Elma KABIZ yapar!! 5.5 aylik cocuguga; Broccoli de ne oluyor!!! Diger sebzeleride; 6 aydan sonra ve tek tek baslayin. Keci sutu niye??? Keci sutunu devamli verirseniz; Megaloblastik Anemi olusur. Normal "kutu sutlerini" (gerek varsa) verin...
|
|
![]() |
|
Tamam hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|