Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Darbe ve burun kanaması.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDarbe ve burun kanaması.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
2yengec Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 2yengec Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Darbe ve burun kanaması.
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 21:31
Hocam merhaba.oğlum 4 yaşında.başını pencereye çarptı ve 2 dk sınra burnu kanamaya başladı.allahtanki uzun sürmedi.hastahaneye gittik.film çekildi.bilinç bulanıklığı ve kusma soruldu.3 saat gözetim altında kaldık ve şuan evdeyiz.kanamanın nedenini sorduumda şu cevabı aldım.burnunu kurcalamış olabilir,darbeyle hassas olan bi kılcal damar çatlamış olabilir veya sıcaklardan olmuş olabilir dedi.kusma ve bilinç bulanıklığı çok şükür yok.sizin yorumunuz ne olur bu duruma.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 00:27
Onemli bir sey olmadi, yapilanlarin hepsi; "Show" amacli gereksiz islemlerdi.
Hic evde basini carpipta, bilinc kaybi olan hastayi, meslek hayatim boyunca gormedim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.