|
Oğlum için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:53 |
Iyi gunler Kadir bey. 19 yas oglum için rahatsız ediyorum. Daha öncede size yazmiştım. Oglum da hgb yüksek tahliller yapildı genetik erikrosit fazlalıği dendi. Sizde kan boşaltımı yapin demiştiniz. Biz bugun tahlil verdik yine yulsek çıktı kan. 2 ay once bosaltim yapilmışti. Size birkaç soru soracaktım musadenizle.
1)tahlilde wbc refarans araliğina göre yuksek çıkmış. Bu arada ailecek ağır bir grip geciriyoruz. Ilac gerekli mi? 2)Oğlum cok zayıf birde hasta bu durumda kan boşaltımı yapabilir miyiz hocam? 55 kilo 185cm boyu yaşı 19. Yoksa iyi olmasını mi bekleyelim? 3) Hocam istahı hic yok . Cok sitresli bir çocuk. Kilo alması için ne yapabilirim? Yardımci olursaniz çok sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.
Düzenleyen 3 gonca - Dün Saat 16:54 |
|
![]() |
|
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınızı bekliyorum. Iyi akşamlar Kadir bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Referans araligi yanlis (veya sahte!) Artik Turkiye'de hic bir Saglik kurulusuna guvenmeyin.
Bu yas icin WBC araligi: 4.5-13.0 arasindadir. Atesi de varsa, Grip demektir. Ne zaman musait olursaniz, kan verebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|