|
Kanli sumuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:37 |
Hocam 6.5 yas oglum carsambadan beri atesli ve burnu tikali. Cumadan pazartesi dahil 39.7 yi gorduk. Bu yasina kadar bukadar yüksek atesli olsun hatirlamiyorum inanin. Burnunuda acamiyorum iliadin cok sıktım yani 5 gunden fazla. Coldmixti sicak buhardi hicbiri fayda etmedi. Dr katarin surup verdi rhinfant sprey verdi. Sumkurtmeye calistim arada kanli sumuk geliyodu dun. Bu sabahta yastiginda kanli sumuk mu salya mi anlayamadim kurumus burun kenarlarinda kurumus kan gibi izler vardi. Biraz zorla sumkurttum diyemi oldu ama cok dolu burnu akiyo baloncuk cikiyo burnundan. Kanli olmasi neden olur hocam rhinfanti sıkmamak mi gerekir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zorla sumkurttugunuz icin oluyor.
Yazilarimi okuyun.. 1- Ates konusunu bilmiyorsunuz, Yazarlar kismindan "Ates ve Tedavisi" yazimi okuyun. 2- Burnunu acmaya ugrasmayin. Grip geciriyor. Grip ile ilgili cevaplarimi okuyun. 3- "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini okuyun.
|
|
![]() |
|
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun isten geldim günler sonra burnu acikti okadar sevindim ki. Peki katarini 7 gun kullansin dedi sabah aksam dr. Devam etmeli miyim ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Katarin:
1- Yuksek doz Parasetamol (Calpol gibi) ihtiva eder. SAKIN beraberinde Parasetamol ihtiva eden baska bir ilaci da vermeyin! Cidi karaciger zehirlenmesine sebep olur. 2- Klorfeniramin denilen bir allerji ilaci ihtiva eder. akinti koyulastirir, sahte bir iyilik hali yaratir. Akinti koyulastigi icin viruslarin akcigerlere inmesi kolaylasir! 3- Pseudoefedrin ihtiva eder. Kristal Metamfetamin imalatinda kullanilir!!!! Bir tek Turkiye gibi gelismek istemeyen ulkelerde kullanilir. Bu ilacin sagladigi "sahte" iyilik hallerine aldanmayin. Vucudun bir bildigi var ki, bu arazlari yaratiyor! Turk doktor akli ile is yapmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizden Allah razi olsun. Keske herkes bu kadar detay verse. Katarinide biraktim hocam siz dedikten sonra
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|