Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hastane mi- Batakhane mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hastane mi- Batakhane mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hastane mi- Batakhane mi?
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 05:02
 Bir baska, "batakhane hastane" kurbani daha!
Yapilanlar bakarmisiniz!!! Antibiyotiklerle Lenf bezlerini kucultebilecegini zanneden salaklar!!! Verdigi agir
antibiyotikler bir ise yaramayinca, hastaneye yatirmislar. Pustlugun bukadarina da pes dogrusu. 
Bu batakhaneye, bos yere kac para kaptirdilar bilmiyorum ama, iyi tokatladiklari kesin. 

Lenf Bezi Şişmesi
Hocam Merhaba,
Oğlum 7,5 yaşında yaklaşık 10 gün önce hiç bir belirti göstermeden bi sabah kulak arkasında büyük bir şişlik farkettim doktora götürdüm usg ve kan tahlilleri yapıldı lenf bezlerinde iltihaplanma olduğunu söylediler augmentin kullandık 5. Gün şişlik inmeyince tekrar götürdüm tekrar usg ve kan tahlilleri yapıldı yatış yapılıp damar yoluyla antibiyotik tedavisine başlandı bugün 6. Günümüz olacak ama hala pek bi değişiklik göremiyoruz şişlik çok büyük sert ve sabit tahlil ve görüntülenmelerini size gönderdim lütfen dönüş yapar mısınız hocam çok teşekkür ederim şimdiden

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.