|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2015 Saat 16:12 |
hocam iyi akşamlar çok şükür sayenizde artık saglik problemimiz yok. Çok tesekkur ederim size, emeginize, değerli vaktinize.
Sıkıntımız uyku. 11 aylik kızım gece 2den sonra uyaniyor, uykulu bir daha uyutamiyorum. Mirildaniyor, gözleri kapalı ama uykuya dalamiyOr.herşeyi denedim. Geç yatırdım, erken yatırdım, gündüz uyuttum, uyutmadim. Uyku öncesi hep banyo yaptiririm. Ince giyinir, karnı tok. 6 aydiR böyle. Nolur bana yardımcı olun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunduz uykusunu kaldirin, veya azaltin. Oda ise yaramazsa, aksamlari yarim olcek(2.5ml) Sipraktin icirin.
|
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gündüz uykusunu kaldırdım yine de uyandi hocam çocuk saat kurmuş gibi tam gece 2de kalkiyor :)
Sipraktini daha önce denemistik, iştah ve uyku konusunda fayda gormemistik. Evde var 3 ya da 4 aylik. Yeni mi alalım yoksa onu mu kullanalim.
|
|
![]() |
|
hocam aksam sipraktini verdik 1 ölçek 22.00 da uyudu bu sefer gece 1de kalkti hala uyanik. Napacaz biz böyle?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evdeki sipraktinleri kullanabilirsiniz, biraz sabirli olun. Sipraktin; 5 gun kullanin. 3 gun ara verin.
|
|
![]() |
|
hocam tekrar merhaba, dün kızım öğlen 1 saat uyudu. Aksam 9da Sipraktini verdim yarım saat sonra uykusu geldi. Uyumasi gece 12yi buldu. Normalde 10da uyurdu. 2de yine uyandi. Sabah 7ye kadar ağladı, oturdu, oynadı. 7 de uyudu. Sabah 10 da kalkti.
Şimdi Sipraktin bizde ise yaramıyor mu? Ptesi iş basi yapcam 2saatlik uykuyla nasıl ise gidecem onu düşünüyorum. Acaba atarax mi denesek hocam sinirlerim alt ust oldu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ugrasmayin, kendiliginden rayina oturacak, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|