|
Kolumdaki sinek ısırığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:33 |
Hocam 44 yaşındayım Eylül ayında kolumu sinek ısırmış dirseğimin yanındaki yumuşak kısmı bende kaşıdım biraz ve sıktım orayı.Daha sonra orası kaşınma devam etti ve büyüdü.Cildiye doktoruna gittim büyüteçle falan bakmadı egzama olmuş dedi.Kort8zonlu krem verdi kullanıyorum geçiyor ve 10 15 gün sonra tekrar çıkıyor kaşımıyorum özellikle.Tekrar arayıp sordum geçse bile birkaç gün daha kullan kremi dedi kullandım ama tekrar çıktı.Sizce ne olabilir hocam.Korkmaya başladım inatçı yaralarda kanserden falan bahsediyor okuduğumda.
![]() |
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Cildiye doktoruna gittim büyüteçle falan bakmadı"
Sarlatan olmadigi icin, "show" yapmaya gerek gormemis!! Elidel krem, gunde 2 defa cok ince bir tabaka surun. Duzelince hemen birakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|