|
Leke ve kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:01 |
Hocam merhaba kendim adına bir sorum var kadın yaş 37 5 sene önce kolumda ani bir kaşıntı oldu ve orayı kaşırken sivilce olduğunu düşündüğüm birley patladı önemsemedim fakat sonralarında sürekli bir kaşınma ve kahverengilik ile beraber yara çıkma durumları oldu 2 cildiyeciye gittim fakat hiç biri birşey diyemedi adını unuttuğum kremler verdiler ama yinede geçmedi sizce bu nedir kaşıntısı insanı deli ediyor !!!
|
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eklemeyi unuttum sjögren ve romatoid artrit hastasıyım lupıstan da şüpheleniyorlar bununla alakalı olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120031 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kapmis, Batticon surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|