|
Bebeğimin kakasında kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Raine ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2025 Saat 11:39 |
Hocam merhaba 3 ay 7 günlük kız bebeğim var 3200 gram doğdu ilk ay 4 kilo 2. Ay sonunda 4900 gram oldu 3. Ay kontrolleri için henüz gitmedim bebeğimin 1 ay öncesinde kakasından kan gelmişti bu durumu süt alerjisine bağladıklarını biliyorum ama ben yine doktora gittim ve süt alerjisi olduğunu söyledi sonrasında sizin form da cevapladıklarınızı okudum yenidoğan bir bebeğin alerjisi olmayacağını ve yemeye devam etmemiz gerektiğini yazmıştınız bende yemeye devam ettim bebeğim normalde de çok gazlı ve sürekli ıkınan, ağlayan ve huzursuz bi bebek uykuya geçişleri de çok zor , makat çatlağını kontrol ettiler fakat makatta çatlak yok 1 aydır gelen bi kan yoktu bugün tekrarında kan gördüm ve bu durum beni endişelendiriyor kan kakayla birlikte gelen çok ince bir çizgi gibi nedeni nedir süt alerjisi var mıdır hocam
Ek olarak egzama kusma gibi şikayetlerimiz yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120026 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin Turk cocuk doktorlarinin; "allerji" palavralarina kanmayin.
Hastalik nedeni ile kanama olsa, cocuk, meme ememez, kilo alamaz. Aynen devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|