Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bunlar nedir ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bunlar nedir ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mekselina Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 368
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bunlar nedir ?
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 21:15
Hocam selamlar yaklaşık 3 hafta önce kızımın govdesınde böyle kabarık olmayan kırmızılıklar oluştu okul servısınde arkadaşlarım gıdıkladı dedı sonradan takıp edeyım dedım bugün yıne aynı sekılde kızarıklar oluştu kabarık degıl ama seklı aynı 1 hafta önce önlem amaçlı Alerjı şurubu verdım hala devam edıyorum ama kullanırken de bu sekılde olması benı suphelendırdı ne olduğunu anlamadım suan şehir dışındayız bıraz panık oldum cevaplarsanız çok sevınırım🙏🏻 https://hizliresim.com/990lr8h
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 21:19
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 21:23
https://hizliresim.com/phpvoq8 hocam usttekı fotoğraf göbek delıgı bır tuhaf geldı bana kırlenmıs te olabılır dedım elle temızleyınce gecıyor ama yınede böyle olunca suphelendım 😕
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 21:43
https://hizliresim.com/lkvj03p hocam göbek delıgı cevresıde kızarmış kaşınmıyor bu arada 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120026
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2025 Saat 01:42
Yasi???
Sirt ve kalcalarda dokuntu varmi?
Su "gidiklama" isini biraz daha kurcalayin, isin asli ne imis? Zorbalik mi yapmislar?

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2025 Saat 10:28
Hocam 7.5 yaşında kız 131 cm 27 kılo  sadece göbek cevresınde mevcut gıdıklama ıle ılgılı degıl hocam cunku ılk seferdede aynı yerlerınde olmuştu ve seklı de bırebır aynıydı 😐
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120026
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2025 Saat 19:36
Bir; "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mekselina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2025 Saat 20:06
Çarşamba günü yaptırıp atayım hocam 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.