|
Bunlar nedir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 368 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 21:15 |
Hocam selamlar yaklaşık 3 hafta önce kızımın govdesınde böyle kabarık olmayan kırmızılıklar oluştu okul servısınde arkadaşlarım gıdıkladı dedı sonradan takıp edeyım dedım bugün yıne aynı sekılde kızarıklar oluştu kabarık degıl ama seklı aynı 1 hafta önce önlem amaçlı Alerjı şurubu verdım hala devam edıyorum ama kullanırken de bu sekılde olması benı suphelendırdı ne olduğunu anlamadım suan şehir dışındayız bıraz panık oldum cevaplarsanız çok sevınırım🙏🏻 https://hizliresim.com/990lr8h
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 368 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
https://hizliresim.com/phpvoq8 hocam usttekı fotoğraf göbek delıgı bır tuhaf geldı bana kırlenmıs te olabılır dedım elle temızleyınce gecıyor ama yınede böyle olunca suphelendım 😕
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
https://hizliresim.com/lkvj03p hocam göbek delıgı cevresıde kızarmış kaşınmıyor bu arada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120017 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yasi???
Sirt ve kalcalarda dokuntu varmi? Su "gidiklama" isini biraz daha kurcalayin, isin asli ne imis? Zorbalik mi yapmislar? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Hocam 7.5 yaşında kız 131 cm 27 kılo sadece göbek cevresınde mevcut gıdıklama ıle ılgılı degıl hocam cunku ılk seferdede aynı yerlerınde olmuştu ve seklı de bırebır aynıydı 😐
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120017 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir; "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Çarşamba günü yaptırıp atayım hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|