|
Kafa darbesinden sonra kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey size asiri kusma için yazmıştım simdide oğlum durmadan kusmaya başladı acaba hem kızım hem oğlum yedikleri bireyden zehirlenmiş olabilirler mi sadece kusma var ishal yok söylediğiniz fitili bu durumdada kullanmamda sorun varmi ve kızım 2 oğlum 5 yasinda fitili tam olarakmi kullanmam gerekiyor ..şimdiden tesekkurler
Düzenleyen Dobi - 09 Kas 2024 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birbirlerine bulaştırmış olamazlar. Muhtemelen, aynı gıdadan mikrop kaptılar. SAKIN ilaç kullanmayın.
Emedur100 tam kullanılabilir! Emedur200 varsa, yarım kullanın.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
Kadir Bey Size yazmıştım zaten hatırlamanız adına kısa bir özet geçeyim Dün Kızım hamaktan düştü ve sizin yazılarınızı okudum çocuğuma tomografi yazısını okudum rahattım hastaneye götürmek bile aklımda yokken akşam 6.30'da fışkırır tarzda kursuna başlayınca çok korktum ve götürmek zorunda kaldım size yazdım fakat dönmediğiniz için mecburen tomografiye aldılar Biliyorum çok yazdınız bu konuyu çok işlediniz bu konuyu tomografi ile alakalı bütün sorularınızı cevaplarınızı da okudum Lütfen kızmayın bu soruma sormak istediğim şey Kızım 2 yaşında beyin tomografisi çekildi ileride kötü bir hastalığa yakalanma riski ne kadardır lütfen Kadir Bey şu an vereceğiniz cevaba çok ihtiyacım var
Düzenleyen Dobi - 09 Kas 2024 Saat 11:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomografi çekildi diye, ilerde hastalık OLMAZ!
Tomografi; Röntgen'den çok farklıdır. Tomografide çok düşük dozlarda Röntgen şuaları tarama şeklinde verildikleri için, aynı hüçreye düşen radyasyon miktarı, Röntgenden daha azdır! Türk doktor palavralarına kanmayın. |
|
![]() |
|
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
Merhabalar benzer durumu şuan biz yaşıyoruz sizdeki durum nasıl toparlandı düşme sonrası acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|