Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nefes alışveriş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nefes alışveriş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 239
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nefes alışveriş
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 00:21
Kadir bey merhaba kolay gelsin sorum şu cocuklarda nefes alışverişin sıkıntılı olduğunu genel olarak nasıl anlarız misal uyurken sessiz ve nefes alıyoruz normalde egerki sesli nefes alışverişi yapılıyorsa çocuklarda bu ne anlama gelir şimdiden çok teşekkür ederim şuan bizde uyurken sesli nefes alıp verme öksürük burun tıkanıklığı boğazda balgam burundan konuşma karın ağrısı ara ara ateş şuan ateş 39 a çıktı aşırı kalbi carpiyor ve titriyor vede oksuruuyor uyuklarken boğazının agridigini söylüyor ve boğazının orta çukur kısmı oksururken şişiyor neden olabilir kadir bey değerli yorumunuzu bekliyoruz   

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 29 Mar 2025 Saat 01:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120008
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 02:25
Solunum sikintisi olan bir cocuk, NASIL RAHAT UYUNSUN KI!!!! 
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 239
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 12:55
Peki bu burundan konuşma boğazda balgam nasıl geçecek kadir hocam tuzlu suyla burnunu temizliyorum geçmiyor tıkanıklık içinden birsuru mukus çıkıyor bitene kadar fizyolojik uyguluyorum ama yinede burnum tıkalı diyor tek burnundan nefes almaya çalıştığında burun deliği hava hiç gelmedigi için yapisiyor birbirine sumkuremiyorda o burundan yazılarınızı okuyorum bu konu hakkında ne varsa okudum net yaşadığımı yazmak istedim çocuk besbucuk yaşında iliadinde açmıyor bogazdada ağrı var karın agrisida var iştah hiç yok 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120008
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 20:21
Gripler; en az 2-3 hafta surerler. Tedavileri yoktur. Yaptiklariniz sadece rahatlik saglayan tedbirlerdir.
Bu sureci bir sekilde gecireceksiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.