|
Nefes alışveriş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 00:21 |
Kadir bey merhaba kolay gelsin sorum şu cocuklarda nefes alışverişin sıkıntılı olduğunu genel olarak nasıl anlarız misal uyurken sessiz ve nefes alıyoruz normalde egerki sesli nefes alışverişi yapılıyorsa çocuklarda bu ne anlama gelir şimdiden çok teşekkür ederim şuan bizde uyurken sesli nefes alıp verme öksürük burun tıkanıklığı boğazda balgam burundan konuşma karın ağrısı ara ara ateş şuan ateş 39 a çıktı aşırı kalbi carpiyor ve titriyor vede oksuruuyor uyuklarken boğazının agridigini söylüyor ve boğazının orta çukur kısmı oksururken şişiyor neden olabilir kadir bey değerli yorumunuzu bekliyoruz
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 29 Mar 2025 Saat 01:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum sikintisi olan bir cocuk, NASIL RAHAT UYUNSUN KI!!!!
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Peki bu burundan konuşma boğazda balgam nasıl geçecek kadir hocam tuzlu suyla burnunu temizliyorum geçmiyor tıkanıklık içinden birsuru mukus çıkıyor bitene kadar fizyolojik uyguluyorum ama yinede burnum tıkalı diyor tek burnundan nefes almaya çalıştığında burun deliği hava hiç gelmedigi için yapisiyor birbirine sumkuremiyorda o burundan yazılarınızı okuyorum bu konu hakkında ne varsa okudum net yaşadığımı yazmak istedim çocuk besbucuk yaşında iliadinde açmıyor bogazdada ağrı var karın agrisida var iştah hiç yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripler; en az 2-3 hafta surerler. Tedavileri yoktur. Yaptiklariniz sadece rahatlik saglayan tedbirlerdir.
Bu sureci bir sekilde gecireceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|