|
Düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2025 Saat 04:05 |
Hocam merhaba 4 yaş kızım geçen gün düşüp alnını morartmıştı bugün yine aynı yere yüzüstü düştü yine o morarmış yeri yine vurdu bu kez daha kötü morardı uyudu gece bi anda karnım ağrıyor diye uyandı sonra iki kere kustu bu düşmeye bağlı mıdır yoksa bi tür virüs mü kaptı bunun ayrımını nasıl yapabiliriz doktora götürmeye gerek varmıdır
Düzenleyen Bdskrtls - 28 Mar 2025 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
Bdskrtls ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusması hala devam ediyor aşırıda mide bulantısı var bu düşme kaynaklımı anlayamıyorum birde iki gündürde arabaya bindiğinde midesinin bulandığını söylüyordu
|
|
![]() |
|
Acaba denk mi geldi böyle kusma yoksa gerçekten alnına aldığı darbeden mi kaynaklı tam alnının ortası birde ateş hiç olmadı hocam ateş olsa belki enfeksiyondur diyeceğim ama korkmaya başladım
Düzenleyen Bdskrtls - 28 Mar 2025 Saat 17:21 |
|
![]() |
|
Hocam gece 6 kere kustu sabahta kahvaltı verdim onu çıkardı kusarak sonrasında nane limon verdim iyiki gelmiş olcakki daha kusmadı 1 saat önce çorba içirdim pide yedi henüz çıkarmadı ve son 2 saattirde midem bulanıyor da demiyor karnım ağrıyor da demiyor nasıl bi yol izleyelim tecrübelerinize ihtiyacım var hocam
Baya evham yaptım hastaneyede gitmek istemiyırum direk tomo çekecekler diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Durumu iyiye gidiyorsa, bir yere gitmeyin.
Onemli bir durum olsa, hergun daha kotuye gider. Dogru, giderseniz, ellerinde ne tetkik cihazlari varsa; hepsine sokarlar! "Cocuguma Tomografi" yazisini Sabit Forum kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam geceye göre iyi bugün gündüz kusmadı en azından rn don sabah kustu o kadar peki sonradan başımıza iş açmaz değilmi belkide yediği birşey dokunmuşta olabilir mi yokss gerçekten düşme kaynaklımıdır acaba bunu anlamamız icin herhangi bi tahlil falan varmı acaba en azından orda içimiz rahat etsin diye diyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|