|
Trombofılı paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2025 Saat 00:34 |
Kadir bey merhaba, kendim ile ilgi bir konu hakkında sızın fikirlerinizı almak ıstıyorum. Yaş 36 kilom 54. Hocam gecen yıl 22 haftalık bebegımın kalbı durdu, ondan once de uc tane düşük oldu. Gecen ay da 10 haftalık bebegımın kalbi durdu. Doktor bu kadar düşük öyküsü oldugu için trombofili paneli 6 ve kromozm testi ıstedı. Trombofili sonucu bugun cıkmıs. Sonuçları bayramdam sonra randevu alabilirsem gösterecegım ıns. Fakat once sızın bır fikrinızı almak istedim. Sizden ricam sonucları degerlendırebılır mısınz. Her konuda size guvenım tam, sızın her soyledıgınız benım için altın degerınde.
Sonucları yuklemeye calısacagım ıns basarırım. Düzenleyen Meryemesma - 28 Mar 2025 Saat 00:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Homozigot olmadiginiz halde, Heterozigot olmaniz, "Trombofili" riskini arttirir.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Cevabınız ıcın tesekkur ederım hocam.. Peki ard arda bebeklerın kalplerının durmasına bu sebep olmus diyebilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|