|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Henoch-Schonlein YAPMAZ dedim!!
Sakin verilen kortizonlari kullanmayin! Teshis filan koymus degil, uyduruyor! O yuzden; "cildiye gerekir" diyor!
|
|
![]() |
|
emine berru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
Cok sagolun dediklerinizi yapıcam.Peki bu verilen avil fexadyne bilaxten validol verilen ilaçları da mı kullanmıyayım?hiç bir ilaç almıyayım mı?
Hocam çok kötüyüm iki gündür geceleri bile uyuyamıyorum kaşıntıdan:( çok uzun sürer mi hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O 4 ilaci da ayni gun mu aliyorsunuz?? AMAN HA!!!
O 4 ilac da; Allerji ilaci olup, yanyana verilemezler! Bir faydasi olacaklarini zannetmiyorum..
|
|
![]() |
|
emine berru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
https://hizliresim.com/jicgdvm
Hocam son durumum bu, damardn kortizon almama rağmen,bugünde onadron aldım ağızdan.Hocam bir çare içiyorum ama olmuyo bir gerileme:(((( hala da kaşınıyorum (Elimde olan ilaçlar ben sadece belextan içiyorum) Dermovate merhem sürüyorum günde bir kere Hocam hiç kan tahlili yapmadılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece, gunde: 3X1 Dolven tablet alin. Kendiliginden gececek.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
Tamam hocam çok teşekkür ederim iyi ki varsınız sagolun
Yine size yazarım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|